www.kalandozastravel.hu     www.contibus.hu
Utazzon ingyen
Programjaink 2020
Programjaink 2021
Cserediák program Amerikába
Autóbuszrendelés
Videók
Utazási szerződés
Adatvédelmi tájékoztató


       
 
Kedves Utastársunk!

Nagyon sok szeretettel köszöntjük törzs- és leendő utasainkat irodánk valamennyi dolgozója nevében. Csapatunk több mint 15 éves tapasztalattal, családias hangulattal várja Önöket.

Bízunk benne, hogy a nehéz gazdasági helyzet ellenére mindenki megtalálja programjaink között az igényének, pénztárcájának megfelelő kirándulást, nyaralást, rendezvényt. Honlapunkon láthatja, hogy palettánkat bővítettük, színesítettük, de ragaszkodván a tradíciókhoz, továbbra is indítjuk a már megszokott városlátogatásokat, körutazásokat, tengerparti üdüléseket, nyaralásokat. Ezután is szervezünk utakat Ausztriába, Csehországba, Lengelországba, Erdélybe, Franciaorszába, Németországba, Olaszországba, Svájcba, Szlovákiába.

Színvonalas helyszíneket kínálunk kedves utasainknak, akár belföldi, akár külföldi útról legyen is szó. Megismerkedhetnek gyönyörű hegyvidéki tájakkal, műemlékekben gazdag városokkal, festői tájakkal, a tengerpart varázsával, hazánk és Európa rejtett szegleteivel. Szervezünk budapesti városnézéseket, melyeken fővárosunk egy-egy nevezetességével ismerkedhetnek meg. A belföldi turizmus népszerűsítésének keretében megismertetjük utasainkkal a hazai tájak szépségét, egy-egy tájegység kultúráját. Magyarország számos ismert és még felfedezésre váró „csodáját” mutatjuk meg, mint például a mohácsi busójárás, a farsangi időszak legnevezetesebb, várva várt eseménye. Csodálatos élmény látni a megelevenedett legendákat, a mai napig tartó hagyománytiszteletet, az utazás közben látható gyönyörű tájakat, a kitörölhetetlen emlékeket. Ezekhez szakavatott idegenvezetőt biztosítunk.

Autóbuszparkunkat folyamatosan újítjuk, továbbra is luxus színvonalon utazhatnak kiválasztott úticéljuk felé, létszámtól függően, mikrobusszal, emelt szintű vagy emeletes, kényelmes, minden extrával (légkondicionáló, toalett, dvd) ellátott autóbuszainkon. Bevezettük a konkrét ülőhely foglalását – felár ellenében. Cégünk autóbuszok bérbeadásával is foglalkozik, melynek feltételeiről au autóbuszbérlés menüpontban tájékozódhatnak Bízunk benne, hogy törzsutasaink mellett nagyon sok új utastársat köszönthetünk idén is útjaink során. Reméljük, hogy minden kedves utasunk kellemes, új élményekkel tér haza a kiválasztott útról és nyugodt szívvel ajánlja barátainak, ismerőseinek irodánkat, minél több alkalommal tisztel meg bennünket azzal, hogy ránk bízza kirándulásának, nyaralásának megszervezését, lebonyolítását, olyan színvonalon, hogy Önnek már valóban csak pihenni kelljen és élvezni a csodálatos tájakat, helyszíneket.

Várjuk Önöket báljainkon is, ha egy kellemes estét szeretnének eltölteni élőzene mellett, társaságban és jó hangulatban. Zárt csoportoknak kedvezményt biztosítunk, illetve kívánságra megszerezzük utazásukat igényeik szerint. Üdülési csekkel jelentkezőknek 5 % kedvezményt biztosítunk belföldi útjainkon.

Ebben a szellemben kívánunk Önnek nagyon kellemes utazást, pihenést, nyaralást irodánk minden dolgozója nevében.
Az utazások alatt az autóbuszon felejtett tárgyakért, értékekért felelősséget nem tudunk vállalni.
A talált tárgyakat irodánk 1 hónapig őrzi.


                         

LINKTAR.HUElérhetőségünk       Rólunk       Állásajánlatok
Neoline Kft. 1074 Budapest, Síp u. 4. +36 1 317-1256, +36 1 317-1056       Email: kalandozas@t-online.hu
www.kalandozastravel.hu
Created by TeleWEB